måndag









är sådär härligt, mysigt kär i hösten just nu. läser modetidningar, strö shoppar för pengar jag inte har och fryser om fingrarna.


söndag



langar en gammal bild på mig från i sommras i brist på annat. livet rullar på och jag lever på (utan överdrift) 0kr just nu. känns hårt med tanke på att lönen inte rullar in förrens den 25e september men vad ska man göra liksom ? vill helst bara bli lite sjuk så man kan sova utan att ha dåligt samvete

so why am i not like the others and why are you not here with me doing crossword puzzles?




fredag


skulle äta sommarens sista glass med Viola, men på sommaren slutade fortare än väntat blev det Akademiebokhandels och Rififi istället




hookade upp med Mr Delin och chillade i solen, lånade en Vista CD och såg finaste busshållplatsen !




..


..







hamnade i humc en fredag där förra veckan dåva , med bland annat Bexxan och David G . blev inte varken fler eller bättre bilder än dom här men kul hade jag och mycket folk träffades på , många från nya klassen strosade runt där och kvällen avslutades halvt nerkyld på min minicykel , trevligt !

onsdag










häng på Vox med Othellospelande och kallt kaffe. har chillat på livet i skolan den gångna veckan, sett allmänt slapp ut och helt glömt bort allt som heter internet och blogg.

men tack vare Mr Delin ska det bli ändring på det från och med imorgon då han är den enda levande människan med en Vista installations CD, jag tackar och bockar ! och säger hej hej till min efterlängtade laptop och en jävla massa bloggning framöver.

..





kom hem och träffade på en kelsjuk Pys

torsdag


uppe alldeles för tidigt men är ändå försoven

onsdag


fika på Storken med kvinnorna efter en mindre lyckad skolstart

....

jag har gjort en helt fantastiskt oviktig upptäckt.

(en upptäck tom är ett resultat av två andra upptäckter; mobilkamera och att inte ha någon installations CD till mobilen): mobilblogg !

man langar helt enkelt upp bilderna från mobilen till en mystisk blogg där man sedan enkelt kan spara dom på datorn. dom är små, dom är korniga och helt omöjliga att redigera då dom har typ.. 1 pixel. men ack så värt.



Juni och Lisa på P&L -10, härligt älskvärda och slitna efter
en veckas röj på alla möjliga olika sätt




Kent på Peace&Love -10,
Mannen i Den Vita Hatten(16 år senare)


(helt omöljigt att hitta något som INTE var en live version, men då fick det bli en från just P&L)

måndag



låg i stadsparken med Bex och chillade på livet, lyssnade på Kent och åt surt godis


söndag





tog en fika på Café Linne och drack latte(saknade chai:et...), babblade om oviktiga och viktiga saker sådär som man gör på en söndag

......







var och fikade på Hugos (älskade Hugos) och träffade på en geting of doom, dom har numera tagit över Uppsalas fikaställen

....











var i Vänersborg också. där har dom övergångsställen, folkvagnsträffar och himlans god pomfritt. sen har dom inte så mycket mer faktiskt.

..

var i Göteborg med min pappa för ett litet tag sedan. det regnade. och regnade. och regnade. sen shoppade jag, och sen regnade det lite till. men Beyond Retro i mitt hjärta !






RSS 2.0